YouTube slavi Minecraft zajednicu

Istorijski važni događaji se stalno dešavaju, i to bukvalno, jer postaju deo istorije odmah nakon što se dese. Ali samo neke od njih nosimo sa sobom do kraja života, one zaista velike i veličanstvene. Danas je jedan od tih dana kada se jedan važan trenutak upisuje u istoriju. Ukoliko ste danas posetili početnu YouTube stranicu, sigurno ste primetili da je kockastija nego inače.

YouTube danas slavi Minecraft, ali ne samo zato što su kriperi probili ekran i šetaju se po YouTube kancelarijama. 🙂 Pa dobro, to je možda jedan od razloga, ali bitnije od toga – proslavljamo to što je Minecraft sadržaj sakupio 1 trilion pregleda na YouTube platformi. I to sve zahvaljujući svima vama u zajednici! Vi ste oni koji su, ne samo gledali, već i pravili sav ovaj sadržaj.

Svi u Mojang studiju su oduševljeni kreativnošću i genijalnošću koju Minecraft zajednica pokazuje iz dana u dan. “Zanimljive građevine koje kreirate, uputstva i tutorijali koje sastavljate, komentari koje nam ostavljate a koji se kreću od oštrih do nešto manje zajedljivih – sve to nas inspiriše da učinimo Minecraft najboljom mogućom igrom” rekla je Sofia Dankis. Počastvovana sam prilikom da mogu da vam se obratim u ime svih nas iz Mojang studija – zahvalni smo vam iz dubine naših malih kockastih srca. Pomno pratimo, gledamo, smejemo se i učimo od vas.

Želeli smo da napravimo nešto specijalno da obeležimo ovaj trenutak. Ipak je ovo prvi put da se ovako nešto dogodilo u istoriji interneta. A stručnjaci kažu da ne postoji bolji oblik laskanja od imitacije. Pokušali smo da uklopimo što je moguće više omaža, ali kao što možete da zamislite – 1 trilion je ogroman broj, tako da nismo mogli da uključimo sve greške, SMP momente, lude smrti, vodiče, verzije, modove, interne šale, teorije, istorijske lekcije i muzičke spotove

Pre nego što se prepustite predivnim muzičkim spotovima i otplešete u Minecraft svet, pogledajte kako je odata počast Minecraft sadržaju na YouTube mreži.

Ovo je sasvim dovoljno teksta za čitanje za jedan dan. Vratimo se istraživanju Minecraft sveta. Na kraju krajeva, ima mnogo sadržaja kroz koje treba otkriti i proći!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment