YouTube slavi Minecraft zajednicu

Istorijski važni događaji se stalno dešavaju, i to bukvalno, jer postaju deo istorije odmah nakon što se dese. Ali samo neke od njih nosimo sa sobom do kraja života, one zaista velike i veličanstvene. Danas je jedan od tih dana kada se jedan važan trenutak upisuje u istoriju. Ukoliko ste danas posetili početnu YouTube stranicu, sigurno ste primetili da je kockastija nego inače.

YouTube danas slavi Minecraft, ali ne samo zato što su kriperi probili ekran i šetaju se po YouTube kancelarijama. 🙂 Pa dobro, to je možda jedan od razloga, ali bitnije od toga – proslavljamo to što je Minecraft sadržaj sakupio 1 trilion pregleda na YouTube platformi. I to sve zahvaljujući svima vama u zajednici! Vi ste oni koji su, ne samo gledali, već i pravili sav ovaj sadržaj.

Svi u Mojang studiju su oduševljeni kreativnošću i genijalnošću koju Minecraft zajednica pokazuje iz dana u dan. “Zanimljive građevine koje kreirate, uputstva i tutorijali koje sastavljate, komentari koje nam ostavljate a koji se kreću od oštrih do nešto manje zajedljivih – sve to nas inspiriše da učinimo Minecraft najboljom mogućom igrom” rekla je Sofia Dankis. Počastvovana sam prilikom da mogu da vam se obratim u ime svih nas iz Mojang studija – zahvalni smo vam iz dubine naših malih kockastih srca. Pomno pratimo, gledamo, smejemo se i učimo od vas.

Želeli smo da napravimo nešto specijalno da obeležimo ovaj trenutak. Ipak je ovo prvi put da se ovako nešto dogodilo u istoriji interneta. A stručnjaci kažu da ne postoji bolji oblik laskanja od imitacije. Pokušali smo da uklopimo što je moguće više omaža, ali kao što možete da zamislite – 1 trilion je ogroman broj, tako da nismo mogli da uključimo sve greške, SMP momente, lude smrti, vodiče, verzije, modove, interne šale, teorije, istorijske lekcije i muzičke spotove

Pre nego što se prepustite predivnim muzičkim spotovima i otplešete u Minecraft svet, pogledajte kako je odata počast Minecraft sadržaju na YouTube mreži.

https://www.youtube.com/watch?v=YXY74kWderc

Ovo je sasvim dovoljno teksta za čitanje za jedan dan. Vratimo se istraživanju Minecraft sveta. Na kraju krajeva, ima mnogo sadržaja kroz koje treba otkriti i proći!

Podeli objavu

Čitaj još