Minecraft premium nalozi sa sq

Minecraft premium nalog
Minecraft, kao i većina online igara, zahteva korisnički nalog (account).
Svaki nalog ima poseban identifikacioni broj (ID) koji olakšava komunikaciju kada kontaktirate podršku, omogućava igračima da igraju na javnim online serverima i što je najbitnije – da uživaju u svim aspektima igre – da menjaju izgled igrača, da sačuvaju trenutne podatke o svojoj igri kao što su postignuti nivo, imovinu i ostale stvari koje posedujete, izgled građevine, poslednje posećene koordinate, itd…

Kupovinom original/premium naloga sa zvaničnog sajta https://minecraft.net/, novac dajete direktno kreatoru igre, pomažete mu da nastavi sa radom i unapređuje Minecraft, i ujedno mu se zahvaljujete za veličanstven projekat koji je napravio i omogućio svima da se koriste njim i igraju.
Premium nalog kosta 19.95 evra, i preko 20 miliona igrača je u proteklih 5 godina kupilo svoj primerak (brojač na zvaničnom sajtu daje precizniju informaciju: 21,603,643 kupljenih naloga u trenutku pisanja ovog teksta). Prilikom registracije naloga korisnik upisuje svoju e-mail adresu i šifru, a po želji i tajno pitanje (Secret Question, SQ) koje povećava sigurnost naloga.

Šta je onda “SQ premium nalog” koji mnogi pominju?
Sigurno ste viđali komentare i snimke u kojima se neko hvali kako je na lak način dobio ili i vama nudi jeftin ili besplatan “premium acc sa sq”. Kako je to moguće?
Kada korisnik premium naloga deli sa nekim svoje podatke ili koristi slabu šifru, to omogućava drugima da iskoriste takvo nesmotreno ponašanje i ukradu podatke i nalog. Nakon toga, ukradeni nalog se prodaje drugim igračima za mnogo nižu cenu. Kupovinom ovakvog naloga vi zapravo podržavate krađu i podstičete “hakere” da kradu naloge čime se proširuje crno tržište. Takođe, za naloge koje ste kupili na ovaj način niko ne može da garantuje da će oni raditi ili da se i vama neće desiti ista stvar.

Kako doći do premium naloga?
Budite pošteni i vredni! Premium nalog košta oko 2.500 u zavisnosti od kursa evra.
To znači da ćete ako odvajate od užine samo 20 dinara, za 3 meseca imati dovoljno da kupite svoj nalog.
Ako se odreknete 25 omiljenih čokolada, uštedećete dovoljno da kupite svoj nalog.
Ako zamolite roditelje da se odreknu cigareta (nadamo se da vi ne pušite jer ste previše mladi za to), umesto jednog boksa cigareta mogu vam priuštiti jedan premium nalog.
Ponudite komšijama da umesto njih očistite sneg/lišće iz dvorišta i zaradite svoj žeparac, sačuvajte novac dobijen za rođendanske i novogodišnje poklone…

Još jedan način da dođete do premium naloga jeste ukoliko ga osvojite u nekoj nagradnoj igri, ALI, ukoliko vam organizator nagradne igre pošalje username i password, 99% je u pitanju ukraden nalog. Ukoliko je nagradna igra legalna, organizator će kupiti original nalog na sajtu https://minecraft.net/ a vama poslati gift code sa kojim ćete takođe otići na zvanični sajt, potvrditi vlasništvo nad istim i imati priliku da samostalno izaberete mejl adresu, ime i šifru svog naloga, i sve ostale podatke. Nagradne igre sa ukradenim nalozima su nažalost česte, a prepoznaćete ih po tome što se reklamiraju sa “delimo nalog sa SQ”, “delimo (neki broj) naloga sa SQ”, “osvoji SQ premim acc”, i tako dalje…

Ako ste se osetili prevareno zbog naslova ove vesti, znajte da se tako isto oseća i vlasnik kome je ukraden nalog a koji možda baš vi koristite.
Nadamo se da sve ovo niste znali kada ste kupovali nalog i da vam je sada jasno kako funkcioniše tržište ukradenih naloga, takođe se nadamo da ćete od sada donositi pravedne odluke kada je u pitanju kupovina minecraft premium naloga ali i svih igara generalno. Zaključak za kraj: nemojte kupovati jeftine ukradene naloge, jer ni vi ne biste voleli da neko ukrade vaš nalog i proda ga nekom drugom. Jedino pravo mesto gde možete kupiti Minecraft premium nalog je https://minecraft.net/.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment